Reklamationsret

Alle produkter fra Gaiasport.dk er omfattet af 2 års reklamationsret mod fabrikationsfejl. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller få en prisnedsættelse, afhængigt af den konkrete situation. Dette forudsætter naturligvis, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Desuden henvises til købelovens gældende bestemmelser.

Eventuelle klager eller reklamationer skal rettes til: Gaiasport ApS / SEI ApS, Skibbyvej 23, 8220 Brabrand.

Hvis reklamationen ikke er berettiget, vil du efterfølgende blive faktureret for de fragtomkostninger, som Gaiasport.dk har haft i forbindelse med behandlingen af den uberettigede reklamation. Vi beder dig venligst om at kontakte Gaiasport.dk, inden du sender den defekte vare retur. Når du returnerer varen, skal du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vær opmærksom på, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og sørg for at få en kvittering for afsendelsen, så vi kan refundere dit beløb hurtigst muligt. Bemærk, at vi ikke accepterer pakker sendt pr. efterkrav.

Når du har returneret en vare, vil du modtage en e-mail-bekræftelse, når vi har modtaget varen. I denne e-mail vil du få oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse eller reklamation.

Blog posts

View all

Artikel

Skriv tekst om dit blogopslag.

Artikel

Skriv tekst om dit blogopslag.

Artikel

Skriv tekst om dit blogopslag.