Privatlivspolitik

Velkommen til www.gaiasport.dk, ejet, forvaltet og vedligeholdt af: Gaiasport ApS / SEI ApS, Skibbyvej 23, 8220 Brabrand. CVR: 38173189. TEL: +45 70603061 / E-mail: sales@gaiasport.com.

HVEM ER ANSVARLIG FOR DINE OPLYSNINGER?

Direktøren for Gaiasport er ansvarlig for de oplysninger, der registreres om dig.

NÅR DU BRUGER HJEMMESIDEN

Ved at bruge vores hjemmeside, indvilger du i, at vi registrerer oplysninger om dit besøg via cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Vi bruger følgende cookies:

Cookie notifikation: Denne cookie gemmer besked om, at du tidligere har besøgt siden, så du ikke får den samme cookie-advarsel inden for en måned efter godkendelse.

Facebook Pixel: Denne cookie indsamler data om din adfærd på vores hjemmeside og sammenholder den data med din profil på Facebook og Instagram (som ejes af Facebook). Facebook Pixel hjælper os med at optimere vores markedsføring på de sociale medier. Vi har kun adgang til fuldt anonymiseret statistik via Facebook Pixel.

Google Analytics: Denne cookie indsamler data om din adfærd på vores hjemmeside og lader den indgå i en fuldt anonymiseret statistik over brugeradfærd. Google Analytics gemmer også IP-adresser, så vi f.eks. kan se, hvilke landsdele vores kunder handler fra. Dette hjælper os med at optimere vores markedsføring på Google (herunder Google Shopping og Google Adwords).

Zendesk: Denne cookie registrerer din adfærd på vores hjemmeside, så vi kan yde en bedre kundeservice via chatten på vores hjemmeside. Zendesk genererer anonymiseret statistik ud fra din IP-adresse. Den registrerer f.eks., hvor længe en bruger har været på vores hjemmeside og hvordan vedkommende har navigeret rundt på siden.

NÅR DU HANDLER MED OS

For at handle på hjemmesiden, har vi brug for følgende oplysninger: Navn / Adresse / Telefonnummer / E-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Alle betalings-informationer du indtaster i check ud-forløbet bliver med det samme krypteret (med SSL) og kan kun ses af vores betalingsudbyder, Pensopay A/S. Hverken vi eller andre parter kan på nogen måde læse disse personlige data.

NÅR DU TILMELDER DIG VORES NYHEDSBREV

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vores e-mailservice, Mailchimp, din e-mailadresse samt fornavn. E-mailadressen videregives ikke til andre og bruges udelukkende til at udsende nyhedsbreve fra Gaiasport med information, nyheder og tilbud.

HVORDAN OPBEVARER VI DINE OPLYSNINGER?

De eneste oplysninger vi opbevarer, er de kundeoplysninger, der er nødvendige for salg og gennemførelse af din ordrer (dvs. navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse). Disse oplysninger opbevares på en sikker server i Danmark med sikre adgangskoder. Fysiske papirer med persondata håndteres og opbevares kun i den udstrækning, det er nødvendigt for levering af varer, hvorefter de destrueres hurtigst muligt.

HVEM VIDEREGIVER VI DINE OPLYSNINGER TIL?

Vi videregiver kun informationer om vores kunder til 3. part, når det er bestemt ved lov eller en del af en service vi udbyder til dig. Herunder, at vi arrangerer at dine produkter bliver sendt til dig. Vi vil aldrig sælge dit navn, adresse, e-mailadresse eller andre personlige oplysninger til en 3. part. Anonymiseret persondata og IP-adresser registreres af de cookies vi bruger, beskrevet ovenfor under “Hvilke oplysninger indsamler vi og hvad bruger vi dem til” > “Når du bruger hjemmesiden”.

HVOR LÆNGE OPBEVARER VI OPLYSNINGER OM DIG?

Personoplysningerne, som registreres hos os i forbindelse med et gennemført salg (navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse) herunder også fakturaer, opbevares i minimum fem år i henhold til bogføringslovgivningen.

HVILKE RETTIGHEDER HAR DU?

Dine rettigheder hos os er i overensstemmelse med EUs databeskyttelsesforordning (GDPR). Vi indsamler, behandler og opbevarer alle dine personlige data i overensstemmelse med EUs forordning om databeskyttelse. Det betyder, at vi ikke må behandle personlige data om en enkeltperson, medmindre personen frivilligt har givet specifikt, informeret og entydigt samtykke herom enten i en erklæring eller ved en klart bekræftende handling som ved køb af produkter. Derudover betyder det, at du til hver en tid har:

1) Ret til adgang

Du har til enhver tid ret til at få adgang til dine personlige data og til efterfølgende at få at vide, hvordan vi bruger dine data. Gaiasport skal udlevere en kopi af de personlige data, gratis og i elektronisk form, hvis du beder om det.

2) Ret til at blive glemt

Hvis en person ikke længere ønsker at være kunde, eller hvis han/hun tilbagetrækker sit samtykke til, at virksomheden må bruge de personlige data, har personen ret til at få sine data slettet.

3) Ret til at blive informeret

Dette gælder enhver form for indsamling af data, som foretages af virksomheder, og personerne skal informeres, før indsamling af data sker. Personerne skal aktivt tilvælge (opt-in), at deres data må indsamles og samtykke skal gives frivilligt og må ikke være underforstået.

4) Ret til at få oplysninger tilrettet

Dette sikrer, at du som kunde ved os kan få dine data opdateret, hvis de er forældede, utilstrækkelige eller forkerte.

5) Ret til at begrænse behandling

Du kan frabede dig, at din data anvendes til databehandling. Data må fortsat gerne opbevares, men ikke anvendes.

6) Ret til at gøre indsigelse

Dette inkluderer retten til at få stoppet brugen af data til markedsføringsformål. Der er ingen undtagelser til denne regel, og al brug af din data skal stoppe, så snart en indsigelse modtages. Der skal informeres tydeligt om denne rettighed, når kommunikationen med dig indledes.

7) Ret til at blive underrettet

Hvis der er sket et brud på sikkerheden, som kan kompromittere en persons personlige data, har personen ret til at blive underrettet inden for 72 timer efter, at bruddet er blevet opdaget.

Disse rettigheder gælder enkeltpersoner, kundeemner, kunder, leverandører og ansatte hos Gaia Sport.

HVORDAN ÆNDRER ELLER SLETTER DU DINE OPLYSNINGER?

Her finder du en vejledning i, hvordan du sletter eller blokerer for cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering

Kundeoplysninger i vores kartotek opdateres eller slettes ved at rette henvendelse direkte til os på tlf. +45 70603061 eller e-mail til sales@gaiasport.com.

Du kan afmelde vores nyhedsbrev eller opdatere eller slette dine oplysninger (navn og e-mailadresse) hos vores e-mailservice via et direkte link i vores elektroniske nyhedsbrev.

HVOR KAN DU KLAGE?

Du kan henvende dig til sales@gaiasport.com, hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine oplysninger. Overholder Gaiasport ikke reglerne om persondataoplysninger, kan du klage til Datatilsynet. Læs mere på datatilsynets hjemmeside: https://www.datatilsynet.dk.

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus, du kan indgive din klage her.