Sportsernæring

Boost din træning: Top 10 Energi gels til Atleter i 2024

Boost din træning: Top 10 Energi gels til Atleter i 2024

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan energi gels i 2024 kan hjælpe dig som atlet med hurtigt at forbedre dine præstationer og tage dit niveau til nye højder? Energi gels er et populært supplement, der bruges af atleter og motionister til at give dem et hurtigt energiboost. De er lette at bære og lette at spise, og de kan hjælpe dig med at holde dig hydreret og energisk, når du træner. Her er top 10 over atleters favorit-energigels i 2024:

High5

Har mere end 25 års erfaring med at fremstille ernæringsrige produkter. Deres High5 Energigel Aqua Orange 66g og High5 Energi gel Aqua Berry 66g, indeholder 23g kulhydrater pr. gel, hvilket sikrer toppræstationer i sport. Med kun 95 kalorier pr. pakke og ægte frugtsaft er de ikke kun smagfulde, men også lette at åbne og fri for kunstige tilsætningsstoffer.

GU Energy

Som revolutionerede sportsnutrition med deres første energigel i 1993, tilbyder GU Energy Energi gel Roctane Sea Salt Chocolate med koffein 32g. Denne gel leverer 100 kalorier, essentielle elektrolytter, 1425mg aminosyrer, og effektiv energi fra dobbeltkilde kulhydrater. Den er ideel før og under højintensitetsaktiviteter.
Deres GU Energy Energi gel Chocolate Outrage med koffein 32g giver også 100 kalorier og vigtige elektrolytter. Med en blanding af aminosyrer, som mindsker træthed og muskelskader, er denne gel veganer- og glutenfri, og perfekt til brug før og under aktiviteter.

Boost_Din_Traening_Top_10_Energigels_til_Atleter_-_Gu_energy_-_High5_Energy_gels

Maurten

Kendt for deres hydrogel-teknologi siden 2015, kommer Maurten Energi gel Gel 100 (40g). Denne gel indeholder ingen tilsatte farvestoffer, konserveringsmidler eller smagsstoffer, 25g kulhydrater pr. portion, og er designet til at optage op til 100g kulhydrater i timen, hvilket gør den utroligt effektiv før, under eller efter aktivitet.

Enervit

Har været pionerer inden for videnskabelig sportsernæring siden 1976. Deres Enervit Energi gel Iso Lemon med Koffein (60ml) og Enervit Energi gel Raspberry med Koffein (25ml) leverer hver 20g kulhydrater og er udformet til at være let at spise med en lav sødme og viskositet, hvilket gør dem ideelle til både korte sprints og længere udholdenhedsbegivenheder.

Boost_Din_Traening_Top_10_Energigels_til_Atleter_-_Enervit_-_Maurten_Energy_Gel

PurePower

Tilbyder førsteklasses energigels, som PurePower Energi gel Raspberry med Koffein 60g og PurePower Energi gel Orange med Koffein 60g. Disse gels kombinerer kulhydrater og koffein for at genoprette muskelfunktion efter intens øvelse. De er mere flydende end lignende gels og kræver ikke ekstra vand, hvilket gør dem nemme at konsumere på farten.

ATNU

Etableret i 2014, har udviklet deres ATNU Energi gel Apple 50g. Denne gel er ikke kun dansk udviklet og produceret, men også vegansk. Den tilbyder 27,5g kulhydrater og er letfordøjelig, hvilket maksimerer ydeevnen før og under træning.

Boost_Din_Traening_Top_10_Energigels_til_Atleter_-_PurePower_-_Atnu_Energy_Gel

Optimer din træning

Her er nogle afsluttende tips til, hvordan du bedst kan bruge energigels til at maksimere din præstation under træning:
 • Før træning: Spis energigels for at få et hurtigt energiboost. Dette vil forberede din krop og sikre, at du er hydreret og energisk, klar til at yde dit bedste.
 • Under træning: Hvis du mærker et dyk i energiniveauet, er energigels en praktisk løsning. De er nemme at indtage og kan hurtigt genoprette dit energiniveau, så du kan fortsætte din træning uden afbrydelser.
 • Efter træning: Det er vigtigt at genopbygge energilagrene efter træning. Energigels kan hjælpe med hurtigt at tilføre energi og fremme hurtigere restitution.
 • Vælg den passende type: Overvej, hvilken type energigel der passer bedst til dine behov. Nogle gels indeholder koffein for et ekstra kick, mens andre fokuserer på kulhydrater for længerevarende energi.
 • Kombiner med vand: For at optimere effekten af energigels, tag dem sammen med vand. Dette hjælper med fordøjelsen og sikrer, at næringsstofferne optages effektivt i kroppen.
 • Brug regelmæssigt: For at opretholde et konstant energiniveau, især under lange træningspas, kan det være en god idé regelmæssigt at indtage energigels.

  Ved at følge disse tips kan du bedre udnytte energigels til at forbedre din præstation og holde dig energisk under alle dine træningsaktiviteter. Hvad er dine favoritgels og topvalg for i år?

  Læs næste

  Boost på farten: Fordelene ved en proteinbar
  Uundværlige cykeludstyr: Top 10 Must-Have til hver cyklist

  Efterlad en kommentar

  Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

  Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

  Andre Artikler

  Se mere
  CyklingUundværlige cykeludstyr: Top 10 Must-Have til hver cyklist

  Uundværlige cykeludstyr: Top 10 Must-Have til hver cyklist

  Udforsk de ti mest nødvendige stykker cykeludstyr, som enhver cyklist bør eje. Fra avanceret sikkerhedsudstyr til sundhedsovervågningsværktøjer, opdag hvordan du effektivt kan forbedre din cykelopl...

  SportsernæringBoost din træning: Top 10 Energi gels til Atleter i 2024

  Boost din træning: Top 10 Energi gels til Atleter i 2024

  Opdag de ti bedste energigels for atleter i 2024. Udforsk hvordan disse gels forbedrer præstationer og energiniveauer under træning, med indsigt i hvornår og hvordan de bruges effektivt for optimal...

  SportsernæringBoost på farten: Fordelene ved en proteinbar

  Boost på farten: Fordelene ved en proteinbar

  Udforsk de mange fordele ved en proteinbar, der går fra energiboost til muskelopbygning, og hvordan de kan støtte din sundhed på farten.