1-3 dages levering

Prisgaranti

Gratis fragt over 500,-

WalkingPad Xiaomi Urevo U1 Pro – Gåbånd

kr. 2.899,00

Kan leveres fra 1. juni 2023. Forudbestil nu.

WalkingPad Xiaomi Urevo U1 Pro er det nyeste, kompakte gåbånd til alle, der ved, at de skal gøre noget for sig selv, selvom de bare ikke har tid eller er i humør til det. WalkingPad er slank og lille, let flytte hen til tv’et og derefter tage den tilbage til skabet eller under sofaen for opbevaring. Hvor langt kan du gå med WalkingPad på din arbejdsdag? WalkingPad udvikler muskler i underkroppen, stimulerer blodcirkulation og stofskiftet og energiforbrug.

Tilgængelig på restordre

1-3 dages levering, prisgaranti og grratis fragt over 500,-

WalkingPad Xiaomi Urevo U1 Pro – Gåbånd til fleksibel motion

WalkingPad Xiaomi Urevo U1 Pro er det nyeste, kompakte gåbånd til alle, der ved, at de skal gøre noget for sig selv, selvom de bare ikke har tid eller er i humør til det. Xiaomi Urevo U1 Pro WalkingPad er slank og lille, let flytte hen til tv’et og derefter tage den tilbage til skabet eller under sofaen for opbevaring. Hvor langt kan du gå med WalkingPad på din arbejdsdag? WalkingPad udvikler muskler i underkroppen, stimulerer blodcirkulation og stofskiftet og energiforbrug. At gå på Walking Pad dagligt holder også dit sind opdateret, så du kan gøre det bedre på arbejdet og øge dit arbejdseffektivitet. Oplysninger leveret af LED display på konsollen: tid, hastighed, afstand, kalorieforbrug og trin. Den nye WalkingPad er kompakt og let, så det nemt passer ind i arbejdsstationen eller hjemmet. Derudover kan enheden styres af en mobiltelefon (Android / iOS).

Produkt info WalkingPad Xiaomi Urevo U1 Pro:

 • Lavt støjniveau <45dB.
 • Indstil til hastigheder mellem 0,8 og 6,4 km/t.
 • 2,25 hk elmotor.
 • Laster op til 120 kg.
 • Bluetooth fjernbetjening.
 • 8 støddæmpere.
 • 5-lags gåbånd for bedre vibrationsdæmpning og komfort.
 • Selve enheden vejer kun 25 kg., hvilket gør det til en letvægter blandt andre fitness-trænere
 • Minimum gå hastighed 0,5 km/t og højst 6 km/t
 • Børnesikring
 • Beskyttelse mod overophedning
 • Mål: 148,5 cm. x 55,2 cm. x 10,7 cm. (L x B x H)

Produkt opbygning WalkingPad Urevo U1 Pro

WalkingPad satser på enkelhed, og der er ikke noget kompliceret instrumentpanel, intet håndtag. Hele enheden er hovedsageligt baseret på et kvalitetsdesign af et gangbæltsæt i en aluminiumsramme. IML-overfladebehandling bruges til, at danne et metal overflade frontpanel. Et LED-display til grundlæggende information er også placeret på denne overflade.

Materialer

Aluminiumslegeringen er ekstremt holdbar, men også utrolig let. Dette og evnen til at folde bæltet til en kompakt enhed med nogle få bevægelser giver mulighed for let håndtering af enheden. Små hjul indbygget i frontpanelet, kan også bruges til at flytte enheden. Opbevaring er en leg takket være produktets kompakte størrelse (0,5 m2). Så efter træningen skal du bare skubbe enheden under sengen eller sofaen.

Fjernbetjening

Hvordan styrer man WalkingPad uden et klassisk panel? Enkelt… – Du skal blot bruge en den medfølgende fjernbetjening, som du nemt kan skjule i lommen. Du finder start / stop-knappen, øg / sænk hastighed og skift tilstand. Ved at linke WalkingPad til din telefon eller smart TV kan du også se statistikker og træningslogfiler.

2 Hastighedsindstillinger

Gåbåndet har 2 træningstilstande, den første inkluderer manuel hastighedskontrol via fjernbetjeningen. Den mere avancerede tilstand er den patenterede adaptive hastighedskontrol, der automatisk justerer hastigheden til dit tempo.

Pakken indeholder

 • Walking pad
 • Fjernbetjening
 • Oplader og kabel

Supplér din træning med et lækkert headset og lyt til musik eller din yndlings-podcast når du træner.

 

Vægt 30 kg
Brand

Varegruppe

Scroll to Top