1-3 dages levering

Prisgaranti

Gratis fragt over 500,-

Megamo West 10 Gravel bike

kr. 20.999,00

Leveringstid på Megamo cykler: 10-12 dage. Ring eller skriv for nærmere information.

Megamo West 15 gravel bike er den perfekte cykel til Gravel-elskere, for dem, der længes efter at køre på nye stier og nyde det uden bekymringer.
At cykle på denne cykel giver dig uendelige muligheder, det er det perfekte værktøj til alle dem med et eventyrlystent sind.

1-3 dages levering, prisgaranti og grratis fragt over 500,-

Megamo West 10 Gravel bike

Skabt til at opdage nyt terræn. Megamo West 10 gravel bike er den perfekte cykel til Gravel-elskere, for dem, der længes efter at køre på nye stier og nyde det uden bekymringer.
At cykle på denne cykel giver dig uendelige muligheder, det er det perfekte værktøj til alle dem med et eventyrlystent sind.

  • Specific frame for carbon gravel
  • Gravel specific carbon fork
  • SRAM APEX 1 1×11 speed transmission
  • Megamo Gravel GR 700 – TLR wheels

West har en carbonramme og -gaffel og en høj dæmpningskapacitet. Med sin lave rullemodstand og komfortable geometri er den det perfekte værktøj til at udforske stier og lange ture.

West-rammen understøtter forskellige hjulstørrelser, fra 650bx47, 700cx37 op til 700cx50. Du bestemmer selv, hvilken størrelse der passer bedst til dine behov, og om du foretrækker dæmpning frem for hastighed. Alt er muligt takket være rammens design, selv i mudret terræn. Dens alsidige karakter giver brugerne mulighed for at opdage nye stier, og uanset deres erfaringsniveau kan enhver nyde denne cykel og alle dens muligheder.

Fuld carbon ramme og gaffel med en behagelig og effektiv geometri til lange dagsture. Kombinationen af ​​højmodular carbon i rammen garanterer den perfekte balance mellem stivhed og lethed, hvilket gør den til en af ​​de letteste hardtails på markedet.

Udseendet på denne cykel er enkelt og smukt takket være dens interne kabelføring. Der er mulighed for at montere en forskifter, og at montere tasker eller andre gadgets, hvis du ønsker at bruge West til bikepacking eller touring. West er en cykel til det hele, uden at give afkald på noget.

Designet til at rumme alt det bikepacking tilbehør, du kan forestille dig. Dette er en af ​​de bedste muligheder for at nyde en disciplin som bikepacking, der er blevet en livsstil for mange.
Nogle af de største producenter af bikepacking tilbehør har valgt os til udviklingen af ​​deres produkter. Vi viser dig i vores Journal of Megamo, hvor du vil finde autentiske bikepacking-historier med vores cykler.

Specifikationer:

Frame: Carbon Gravel Advanced Composite Frame, Full Internal Cable Routing, Flat Mount Disc 12×142
Fork: Carbon Disc Fork, Internal Cable Routing, Flat Mount Disc 12×100
Headset: FSA 1-1/8 1-1/2 * 1.5 Tapered
Rear Derailleur: Sram Apex 1-11s
Shifters: Sram Apex 1 Hydraulic Disc 1x11s
Crankset: Sram Apex 1 XSYNC 40t
Cassette: Sram Apex 1-11-42t
Brakes: Sram Apex 1 Hydraulic Disc
Tires: WTB Riddler 700 x 45c Tan Sidewall
Hubs: Formula CL712 – RXC400 Alloy 12×100 / 12×142
Wheels: Megamo Gravel GR 700 – TLR
Handlebar: Megamo Specific Gravel HB FOV Compact
Stem: Megamo FOV
Seatpost: Megamo 27,2mm
Seat: Megamo Gravel

Du kan også læse mere på Megamo’s hjemmeside her.
Se også vores øvrige udvalg af cykler her.

Størrelse

, , , ,

Farve

, ,

Scroll to Top