1-3 dages levering

Prisgaranti

Gratis fragt over 500,-

Gemini Lights Batteri 4-Cell 60 Wh 8000 mAh (Hard Case) | 2021 model

kr. 899,00

Ikke på lager

Varenummer BA4 Kategorier , Mærke

2020 udgave – ny og forbedret!

Den nye udgave af Gemini Lights 4-Cell batteriet kommer med væsentlige design og funktionsmæssige forbedringer. Batteriet har nu en usb indgang så du kan oplade din smartphone når du er ude på ruten. Husk et officielt Gemini Lights opladningskabel for maksimal effekt og minimering af slid på batteriet. I forhold til 2019 udgaven kommer batteriet i et længere og slankere design, der i højere grad lægger sig op ad cykelstyr eller stel ved påmontering.

Monter på din ramme, hjelm eller hovedstrap.

Designet til maksimal alsidighed, kan vores 4-cell-batteriet monteres sikkert på din cykelramme, hjelm eller hovedrem.

Genopladelige LITHIUM-ION BATTERY CELLS

Genopladelige lithium-ion-batterier er både grønnere for miljøet og bedre for din tegnebog. Højkapacitets lithiumionceller fra Samsung sikrer maksimal strøm og avanceret kapacitet, så du kan træne i længere tid.

Fuldstændigt vejrbestandigt

Forseglet i sin hardbox er kredsløbene og cellerne beskyttes mod de hårde elementer. 4-Cell-batteriet er 100% beskyttet mod vandindtrængen og er helt vejrbestandigt. Regn eller solskin, dette batteri giver dig den strøm, du har brug for.
Bemærk: Batteriet med 4 celler er også tilgængeligt i en blød taske i udvalgte lande. Brug taskeens velcroarm til at fastgøre batteriet i din ramme eller brug det fra din rygsæk med forlængerkablet, der følger med i dit lyssæt.
Vægt 1 kg
Brand

Varegruppe

Januar Udsalg

Masser af VILDE tilbud

Spar over 50% på udvalgte produkter

Scroll to Top