1-3 dages levering

Prisgaranti

Gratis fragt over 500,-

Proteindrik 32Gi Recover proteinpulver 900g

kr. 199,00

1-3 dages levering, prisgaranti og grratis fragt over 500,-

32Gi Recover proteinpulver 900g

Indhold 900 gram, 18 standardportioner
32Gi Recover er en innovativ og fuldstændig unik, først på markedet, protein-restitutions-formel til udholdenheds atleter.

32Gi Recover er lavet med GMO-fri isoleret ÆRTEPROTEIN af høj kvalitet

Om 32Gi Recover ærteprotein formlen
32Gi Recover er en blanding af 100% GMO-fri, isoleret ÆRTEPROTEIN, kombineret med kulhydrater. 32Gi Recover indeholder alle de essentielle og ikke-essentielle aminosyrer for at maksimere musklernes restitution.
Recover er et fremragende proteinsupplement, der ikke indeholder unødvendige ingredienser, kun de ingredienser, der er nødvendige for musklerne- og glykogendepoternes restitution. 32Gi Recover kan også indtages som et måltid før træning eller -konkurrence eller som et måltid under lange udholdenheds konkurrencer. 32Gi Recover kan bruges af veganere og diabetikere.

Fakta om Recover:

– Assisterer reparationen af musklerne
– Assisterer genopfyldningen af glykogendepoterne
– Høj rate af Proteinabsorbering
– Fri for Kolesterol
– Naturligt højt indhold af Glutamin
– Fri for Hvede, Gluten, Soja og Laktose
– Øger styrken og restitutionen
– Stærk aminosyreprofil
– Venlig ved fordøjelsen
– Kan bruges af vegetarer

Hvorfor Ærteprotein?

Ærteprotein har en utrolig stærk aminosyreprofil. Det har et naturligt indhold af glutamin, BTAA’er og alle de kritiske byggematerialer til musklerne, som udholdenhedsatleter har behov for. Ærteprotein har den proteinprofil, der kommer tættest på de menneskelige proteinbehov ifølge, hvad der anbefales af FAO/WHO.

Brug og tips

Den anbefalede dosering af 32Gi Recover er fire scoops blandet med 400 ml væske. 32Gi Recover blandes bedst med koldt vand og indtages lige efter træning. Produktet kan blandes på forhånd og nedkøles. Recover kan også bruges som en varm drik på de kolde dage og blandes med varmt vand eller laves til en shake.
32Gi Recover kan bruges under en udholdenhedskonkurrence. Protein til kulhydrats ratioen har vist sig at være effektiv til at udsætte træthed, når drikken indtages under konkurrence.

Se også vores andre 32GI produkter og se vores store udvalg af energiprodukter fra verdens førende producenter

 

Smag

, ,

Scroll to Top