1-3 dages levering

Prisgaranti

Gratis fragt over 500,-

Energichew 32Gi Endure Tabs – rør med 10 tabs

kr. 19,95

1-3 dages levering, prisgaranti og grratis fragt over 500,-

32GI Endure Tabs – rør med 10 tabs

Indhold 50 gram, 10 tabletter pr rør.

Det er ikke altid muligt at bære en vandflaske eller mikse en pose energidrik på vej til træning eller under konkurrence, specielt under udholdenhedskonkurrencer. 32Gi har fundet en måde at ændre leveringsmekanismen og dermed sikre en lettere måde at opfylde energibehovet for atleter. 32Gi Endure Energy Tabs kommer i en praktisk tube, der indeholder 10x5gram tabletter, der kan tygges, der giver hurtig og længerevarende energi. 32Gi Endure Energy Tabs er et optimalt drop-system, hvor atleten kan tygge energi-tabletten ved siden af sit indtag af vand, hvilket gør det lettere at indtage energi under konkurrence. Dette gør også, at atleten kan tænke på væskeindtag ved siden af energiindtag og således undgå at indtage for meget eller for lidt væske.

Fakta om Endure Tabs:

– Der er over to timers energi per tube
– Lavt glykæmisk indeks
– Balanceret og længerevarende energi
– Ingen spikes i insulin/blodsukker
– God smag
– Let at fordøje
– Let at tygge og sluge
– Kan bruges af veganere
– Kan bruges af børn og diabetikere

Hvem bør bruge Endure Tabs?

32Gi Endure Energi Tabs kan bruges af enhver atlet, der ønsker at holde sit energiindtag ved siden af sit væskeindtag. Tabletterne er praktisk talt 32Gi Endure energidrik, sammenpresset i tablet form, som gør det lettere for en atlet at indtage energi ved siden af sit væskebehov. 32Gi Endure Tabs er ideelle til løbere, der ikke ønsker ulempen ved at bære en vandflaske ude på ruten. 32Gi Endure Tabs er en perfekt blodsukker stabilisator så en person, der er bundet i et møde eller på kontoret kan bruge dem og forblive fokuseret og stabil. De er også en sund energisnack til børn.

Brug og tips

Den bedste måde at bruge Endure Tabs er at tage 1-2 tabs hvert 20. minut, alt afhængig af det ønskede kulhydratindtag. Endure tabs er perfekte til træning, hvor hastigheden skal holdes kontrolleret eller træning, der foregår ved lavere intensitet. Ved at indtage en lavere mængde kulhydrat under træning kan du vænne din krop til at forbrænde fedt mere effektivt.

Se også vores andre 32GI produkter og se vores store udvalg af energiprodukter fra verdens førende producenter!

Smag

, , ,

Scroll to Top