1-3 dages levering

Prisgaranti

Gratis fragt over 500,-

Kategorier
Antal
Smag
Sorter efter

Datovarer

Datovarer er varer, hvor udløbsdatoen nærmer sig.
I nogle tilfælde er bedst før-datoen overskredet, men produktet kan fint benyttes uden risiko. Der er mange penge at spare i denne kategori.

Vi har normalt aldrig noget der glider længere ud end 2 måneder efter ”bedst før” Det betyder at vi praksis kan sige at der aldrig er noget der er ældre eller længere fra ”bedst før” end 2 måneder, det gør vi har svært ved at sætte en præcis dato på når vi sælger datovarer ud.  som altid når man returnere noget der ikke lever op til ens forventninger.

Datovarer

Spar stort på datovarer fra populære producenter som GU Energy, Bonk Breaker, High5 og PurePower til sportsudøvere og personer med en aktiv livsstil. Vores sortiment inkluderer Energigel, Energibar, proteinbar, chews og tabs, som alle er designet til at give kroppen den nødvendige energi til at yde optimalt under træning og konkurrence.

Med datovarer mener vi varer, hvor udløbsdatoen nærmer sig.
I nogle tilfælde er bedst før-datoen overskredet, men produkterne kan fint benyttes uden risiko. Der er mange penge at spare i denne kategori.

Vores datovarer består af energigel, energibars, proteinbars, chews og tabs.

Energigel er en koncentreret gel, der indeholder kulhydrater, elektrolytter og aminosyrer. Den er let at fordøje og absorberes hurtigt i kroppen, hvilket gør den til en ideel kilde til energi under træning eller konkurrence.

En energibar er en letfordøjelig snack, der indeholder en blanding af kulhydrater, proteiner og fibre. Denne kombination giver kroppen en stabil kilde til energi, der kan opretholde præstationen over en længere periode.

En proteinbarer er en god kilde til protein, som er afgørende for muskelopbygning og genopretning. De er også fyldt med kulhydrater, hvilket gør dem til en ideel snack før eller efter træning.

Chews er små, tyggevenlige stykker, der indeholder kulhydrater og elektrolytter. De er lette at tage med på farten og kan hjælpe med at opretholde energiniveauet under længere træningssessioner.

Tabs er små tabletter, der opløses i vand og indeholder elektrolytter og kulhydrater. De er en praktisk måde at tilføre kroppen de nødvendige næringsstoffer og væsker under træning eller konkurrence.

Sportsernæring ofte betegnet som nutrition er en vigtig del af sportsudøveres trænings- og konkurrenceprogrammer. De kan hjælpe med at øge energiniveauet, forbedre præstationen og støtte muskelgenopretningen efter træning.

Vi indestår for at produkterne vi sender ud stadig har den gode smag og høje kvalitet man kan forventer, bare til en ultra skarp pris. Og ellers gælder vores tilfredshed garanti som altid når man returnere noget der ikke lever op til ens forventninger.

Scroll to Top