1-3 dages levering

Prisgaranti

Gratis fragt over 500,-

Kategorier
Smag
Sorter efter

32Gi og deres begyndelse

32Gi kommer fra Sydafrika. Her blev firmaet etableret i 2009 af ernæringseksperten og elitecoachen Mark Wollf. Filosofien bag firmaet er, at vi som mennesker er skabt med naturlige energidepoter, fedtdepoterne, som vi kan benytte os af når kroppens insulin- og glukoseniveauer er på bestemte niveauer. Derfor mener 32Gi, at dette uden tvivl må være den mest effektive energikilde, der er tilgængelig for mennesker. Problemet er bare at udnytte dem optimalt gennem energiprodukter. Derfor har 32Gi fokuseret på at fremstille deres energiprodukter på en måde så man undgår pludselige høje niveauer af glukose i blodet, for højt indtag af kalorier eller indtag tilsætningsstoffer, der ikke kan fordøjes. Dette skyldes, at disse effekter er uhensigtsmæssige, når man forsøger at opnå sit fulde potentiale under sportsudøvelse.

Dermed har virksomheden et kompromisløst fokus på sundhed, hvor de udelukkende benytter de bedste og sundeste råvarer. Deres produkter er således GMO frie, helt “rene” og kan fordøjes/absorberes 100% af kroppen.

32Gi og Minimalistic Fueling

Samtidig tror 32Gi på “minimalistic fueling”, hvilket indbefatter, at man indtager så lidt som muligt, men lige præcis nok til at udfylde energibehovet. Desuden stimulerer 32Gis produkter fedtforbrænding, da fedt har den dobbelte “power” i forhold til kulhydrat, når man taler energi. Samtidig har 32Gi fokus på at give dig stabilitet i blodsukkeret og energi, der varer længere. Dermed giver 32Gis produkter dig, som atlet, flere energitimer per produkt, hvilket sænker totalomkostningen.

For at opnå dette bruger 32Gi et unikt funktionelt kulhydrat (Palatinose/Isomaltulose). Samtidig har de fået alle deres produkter dokumenteret og testet, rent videnskabligt. Sidst, for at opnå det optimale resultat, tror 32Gi på seriøs rådgivning til deres kunder, så alle kan få det optimale ud af deres træning, samt 32Gis produkter. Når træning nævnes først, skyldes det, at 32Gi faktisk anbefaler, trænings, kost og restitution, først. Når man så har sin træning, sin kost og sin restitution på plads, anbefaler 32Gi deres energiprodukter, så man kan opnå sit fulde potentiale.

Til den bevidste atlet

Alt i alt vil 32Gi være energimærket for den bevidste atlet. Dette understreges af deres produkters renhed og deres tilgang til energiindtag under løb. De har to serier. Endurance serien, der frigiver energi langsomt, hvilket giver balanceret, stabil og langvarig energi til langvarig træning og langdistance races. Samtidig er denne serie ideel til carboloading, fremfor meget sukkerholdige produkter. Den anden serie er Race serien, der frigiver energi øjeblikkeligt, samtidig med at stabiliteten i blodsukkeret sikres gennem deres unikke kulhydrat. Derfor er Race serien perfekt til træning og race, hvor intensiteten er høj.

Scroll to Top