1-3 dages levering

Prisgaranti

Gratis fragt over 500,-

Kategorier
Sorter efter

Tubeless sealant

Her finder du flere typer “snask” til din tubeless montering. Både den originale Stan’s NoTubes og den ekstra effektive Stan’s Race Sealant.

Siden Stan Koziatek i 2001 fik idéen til slangeløs montering af mountainbike dæk, er der sket en masse. I dag er denne type montering essentiel på både MTB, gravelbikes og sågar landevejscykler. Resultaterne taler for sig selv: Lavere rullemodstand ved lavere dæktryk, hvilket giver større komfort og bedre kontrol. Og så er der selvfølgelig den indlysende største fordel: MEGET færre punkteringer! Selv store huller i dækket lappes – ofte uden rytteren opdager det – uden stort tab af dæktryk. Er du uheldig og får et større snit i dækket, kan det ofte repareres uden afmontering ved hjælp af et simpelt reparationsværktøj som f.eks. Stans Dart Tool eller Dynaplug.

Hvad kræver det?
Først og fremmest skal dine fælge/hjul være forberedt til tubeless. Er de ikke det i forvejen, kan du ofte konvertere, blot ved hjælp af tubeless-fælgtape og en særlig ventil. Køb derefter et tubeless ready dæk, og påfyld den rette mængde sealant. Pump op og nyd følelsen og trygheden!

Scroll to Top